Bortglömd?

Denna dagen har mest bestått av väntan, väntan och åter väntan... Ringde ju in till ortopedmottagningen i morse som läkaren på akuten sa att jag skulle göra, för att höra hur kroppen var efter medicinering och vila, men det var inte det lättaste.. Den läkaren jag träffade där var inte kvar längre, (Är jag förvånad? Nej!) vilket blir vanligare och vanligare inom sjukvården nu för tiden!!  De kommer och går, vilket inte gynnar patienterna!!! Känner mig ju otroligt mycket bättre, men är ju inte helt bra än, så jag behöver verkligen höra hur jag ska gå vidare. Problemet är att jag inte klarar av för mycket åt gången, för det blir snabbt stumt i ländryggen.

Sköterskan jag pratade med under morgonen sa att hon skulle höra med en annan ortoped, som i sin tur skulle ringa mig, vilket alltså inte hänt än, fast det är många timmar sedan jag först ringde! Tanken för mig var ju att även beställa tid hos en naprapat idag, men nu blir ju det svårare, då jag inte vet om jag ska jobba eller ej och vilka möjligheter jag har att ta emot tider. Deras tiderna växer säkert inte på träd, så detta vill jag få gjort så jag kommer framåt med alltihopa...

Ringde återigen ortopedmottagningen för en stund sedan men den kvinna som svarade kunde inte hjälpa mig, då hon inte visste vem jag pratade med i morse... "suck".. Som grädde på moset är det ju helg både i morgon och på onsdag så nu vet jag varken ut eller in..  Vill ju meddela jobbet också så de kan planera för eventuella vikarier. Håll tummar och tår att någon ringer under eftermiddagen, mottagningen är ju trots allt öppen till 16.30......PLEASE!!


Kommentarer
Postat av: Tove

Förstår att du känner dig bortglömd! Var säkert en stafett-läkare du fick?? Det är sorgligt att vården blivit så här. Jag själv ogillar att ringa sjukvårdsupplysningen och jag litar inte på säffle-mottagningen. Den läkare (i säffle) jag träffade för min rygg sa jag hade ryggskott..febern trodde han var en tillfällighet som inte hade ngt med ryggen att göra..säkert en stafett-läkare där med!! K hade ju problem med ländryggen, hela ryggen var helt stel och vriden så kiropraktorn fick knäcka upp knutarna, blev bättre:) Stå dig! Kram

2010-01-04 @ 17:33:09
URL: http://filosofenshorna.blogg.se/
Postat av: Linda

tråkigt när det krånglar sådär & man känner sig bortglömd.. men hoppas de ringde tillslut =) kram

2010-01-04 @ 18:01:10
URL: http://lindali.bloggplatsen.se
Postat av: Tant Greta i Afrikat

I bland kan det vara bra att "TJAT-ringa" en gång i timman. De blir lite irriterade, men vill å andra sidan bli av med dig. Att vara snäll och vänta är inte alltid så bra. Jag har själv suttit med telefon mottagning och vet hur stressigt det kan vara, men det är bra att påminna även om alla samtal registreras.

2010-01-04 @ 19:08:17
URL: http://gretastina.blogg.se/
Postat av: Tant Greta i Afrika

I bland kan det vara bra att "TJAT-ringa" en gång i timman. De blir lite irriterade, men vill å andra sidan bli av med dig. Att vara snäll och vänta är inte alltid så bra. Jag har själv suttit med telefon mottagning och vet hur stressigt det kan vara, men det är bra att påminna även om alla samtal registreras.

2010-01-04 @ 19:08:56
URL: http://gretastina.blogg.se/
Postat av: Revolverbritta

Hoppas väl och tror att någon ringde dig till slut. Det var väldigt längesedan....men allt rullar på ser jag. Hoppas du får det du behöver och blir bättre snart!

Kram!

2010-01-04 @ 23:38:10
URL: http://revolverbritta.blogg.se/
Postat av: messan

Nej, vad tråkigt för dig...hoppas att allt löser sig på bästa sätt så du får hjälp. Önskar dig ett gott nytt år!

Varma kramar

2010-01-05 @ 16:28:24
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: Bjorne

Det är som alltid bara en massa krångel och väntan rena förnedringen är det,hade du varit idrottstjärna så hade dom ringt dig och frågat om du undrar över något men det är ju viktigare att va bäst på att springa-spela -hoppa eller nåt, att arbeta med gamla heller uträtta något annat i samhället kommer långt ned på listan,krya på dig,kram

2010-01-05 @ 19:03:13
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Ananas

Vilken tur att jag kikade på översikt annars hade jag missat din kommentar :) Men den stämmer så bra :) Kram

2010-01-05 @ 21:07:03
URL: http://ananas.blogg.se/
Postat av: Sarah

Usch vad trist!! Hoppas det löste sig!!

Har haft så lite erfarenhet av sjukhus, tills nu när sonen åkte in. Och vänta fick man och de bytte personal hela tiden och man glömdes bort. Som tur var hade vi ju en larmknapp att trycka på iaf.

Kram, kram!

2010-01-05 @ 22:54:49
URL: http://sarahserenad.wordpress.com
Postat av: Daniel

Trist!!



Håller tummarna att de hör av dej snarast!!

2010-01-06 @ 18:14:48
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: soffie

men guu va dåligt,hoppas verkligen det ringde upp någon läkare nu så du får ordning på detta ,känns det bättre nu ?

många kramar till dej

2010-01-06 @ 20:10:52
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Thalina

Nu hoppas jag verkligen att de hört av sig.För att vara sjuk idag så måste man vara väldigt frisk har jag förstått.Men om det varit tvärtom och att du skulle passat en tid och inte varit där då hade det varit en annan sak.Fy så sjukvården har blivit.Hoppas nu att det ordnar sig för dig.Kramar Thalina

2010-01-06 @ 20:20:55
URL: http://thalina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0