Bortskämd....



... det är just vad jag känner mig!! Jag är omgiven av så mycket omtanke, så jag blir både berörd och lycklig. Jag får fina sms, mail, telefonsamtal och uppiggnade kommentarer här på bloggen. Maria kom förbi igår med flera filmer av Danielle Steele att fördriva lite tid med. Grannen "Lillis" var så snäll och tog vår stora tunga plogkant med snöslungan idag, vilket var guld värt! För en stund sedan kom min underbara dotter in med lite glass och fruktsallad till mig... Inte undra på att jag känner mig så lycklig, eller hur?

Jag är så glad och tacksam för allt men måste ju ändå tala om för er alla, att det går riktigt bra med mig nu. Jag kan ju både stå och gå utan större bekymmer, för tillfället är det värst att sitta! Citodonet gör underverk med smärtan, så jag ska absolut inte klaga. Idag har jag dock varit riktigt trött, men det kan gott och väl bero på just citodonet, jag är ju inte van vid den typen av tabletter, då dessa innehåller kodein, och är betydligt starkare än de jag brukar ta. Huvudsaken är ju att smärtan blir mindre och jag kan vara uppe och röra mig obehindrat. Ska försöka lyssna på kroppen denna gång, och inte dra igång med allt så fort det känns lite bättre. (att man aldirg lär sig?)Är ju lite sån att det är allt eller inget som gäller. Ska anstränga mig efter att hitta balansen däremellan nu... LOVAR!!

Under kvällen har jag och gubben varit ute på en liten promenad, och det var riktigt skönt med lite frisk luft. Ska försöka få in rutinen med dagliga promenader, även om de får bli just korta till att börja med. Vet ju vad bra jag mår när jag kommer ut ordentligt. Sen är ju tanken att tvinga med mina vänner till gymmet igen, och starta upp träningen. Tror inte de är så svårmutade faktiskt.. Nu blir det lite vila framför tv:n!! Kram på er alla!


Kommentarer
Postat av: Annica

Underbart att få bli omhändertagen så där när man inte mår bra!

Hoppas att du slipper kramperna framöver. Det räcker väl gott och väl med smärtan!

Krya på dig vännen!

KRAM!!!!!

2010-01-19 @ 20:54:23
URL: http://afroditeskrypin.blogg.se/
Postat av: messan

Vad glad jag blir...att du blir glad! Det är du värd att bli ompysslad nu när du inte mår toppen.Jag förstår om du blir trött av smärtan och medicinen. Vila och ta det lugnt! Du hinner nog göra en snögubbe och en ängel också...vintern verkar hålla i sig:)!

Kramar

2010-01-19 @ 20:59:16
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: Pillargontanten

Länge sen jag kommenterade, men jag läser ofta...

Hoppas verkligen, att ryggen blir bättre :O)

Kram om!

2010-01-19 @ 21:03:53
URL: http://pillargontanten.blogspot.com/
Postat av: Ananas

Aldrig fel med kuckelimuckmedicin (som Karlsson på taket säger) när man är sjuk :) Skönt att du blir omhändetagen, vilket man VET att din underbara familj gör i vått och torrt. Njut och ta det lugnt så är du nog på benen snart.



Kramar från oss

2010-01-19 @ 21:23:25
URL: http://ananas.blogg.se/
Postat av: Annika.A

Gott att höra att smärtan gett med sig, blev inte så lite bekymrad i söndags när du ringde. Vilken tur att du träffa en vettig läkare också! Balans i livet, det låter så enkelt men är nog så knepigt att få till, du...

Sköt om dej nu, kram på dej!

2010-01-19 @ 21:39:40
URL: http://walkingwoman.blogg.se/
Postat av: Linda

Man ska bli ompysslad när man inte mår toppen. Balansen är inte alltid lätt att hitta, men försök till det måste man göra. =) kram

2010-01-19 @ 22:19:34
URL: http://lindali.bloggplatsen.se
Postat av: Therese

Vad härligt att du blir så ordentligt ompysslad :)

Citodon blir man verkligen trött av, har ätit det mycket själv i mina dagar eftersom jag har scolios som besvärar mig.

Kramar

2010-01-20 @ 08:36:51
URL: http://grabbmorsan.blogg.se/
Postat av: Tove

Skönt att höra att du kan gå ut på korta promenader. Igår köpte jag årskort på badhuset :)Kram

2010-01-20 @ 12:59:08
URL: http://filosofenshorna.blogg.se/
Postat av: Titti

Skönt att höra att det går åt rätt håll!

Ta hand om dig nu =)

Kramar från alla oss!!!!

2010-01-20 @ 13:22:44
URL: http://www.tittispyssel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0