Medicinburk...



...finns det något bättre än en dos bebbe, när man känner sig lite ur lag? Tror inte det! Idag fick jag snosa lite på lilla Wilma, som hunnit bli hela 4 månader! Växer så det knakar gör hon, och att hon är söt som socker kan väl vem som helst se....

   

Hon hade klätt sig så fin i Brummelisaklänning och liten stickad kofta, och hon var så glad och bli hela tiden! Mamma Linda och jag fikade och pratade om allt möjligt, och jag var ju förståss tvungen att provhålla lilla Wilma en liten stund, det är ju så gott. De hade med sig en lite piggepresent till mig också, en jättesöt liten korg med ljus och en sten med texten "Du vet väl om att du är värdefull"! Jag har sagt det förut, och jag säger det igen, jag är bortskämd! Är så glad över mina vänner, men behöver absolut inte ha några presenter, ni är guld värda det vet ni... Får snart ordna bebbeträff nu, så alla bebbar får träffa varandra.


Kommentarer
Postat av: Linda

Men du vet väl att om att du har bra vänner för att du är så otroligt go å snäll hela du från topp till tå!!!!!!!!!

2010-01-20 @ 20:14:38
URL: http://exxanimo.blogg.se/
Postat av: SOFFIE

en sån liten sötnos!

Å du tack för dina goa ord hos mej,va goo du är,

kramiz

2010-01-20 @ 22:12:55
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Haggan

Värst vad du har lyx och gosa med en massa bebisar då!! En annan har inte en enda i bekantskapskretsen, de kunde ju va lite utspridda, elr hur?

Kram! Semlor snart?

2010-01-20 @ 22:30:18
URL: http://huliganmor.blogg.se/
Postat av: Linda

Jovisst är det lättare att rikta in sig på att ta hand om andra istället för sig själv, men då får man tvinga sig till att sätta sig själv i första hand. Och med lite övning så går det nog ska du se. Åh, så många söta bebbar ni har i er grupp. Perfekt att bli uppiggad med =) kram

2010-01-20 @ 23:17:46
URL: http://lindali.bloggplatsen.se
Postat av: Therese

Ja ingen tvekan om att det barnet är söt som socker! Och glad verkar hon vara också :)

Kramar

2010-01-21 @ 09:29:19
URL: http://grabbmorsan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Känner att jag missat massor, då jag bara plockar här =/.

Men va stor hon blivit! På nåt sätt trodde jag hon fortfarande skulle vara en liten liten bebis.. Men söt som socker och liks sin storebror..



Jag kommer inte förbi nåt med pillerburken idag, gått i ett och han har varit sååå kinkig! Men till helgen lr veckan kanske??

Och vill du ha hjälp lr bara lite sällskap så säg till, mitt plock kan jag alltid skjuta på! Och du är välkommen hit när du vill..



Pöss och kram från oss

2010-01-21 @ 13:51:05
URL: http://jennydepp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0