Golfänka och tjejmys

Igår var det äntligen dags att fira Vega, vår arbetskamrat som fyllde 50 år för en tid sedan. Först var vi på Tables och spelade lite biljard. Jag briljerade inte särskilt, trots att vi har ett biljardbord i gillestugan, utan tvärtom var jag riktigt usel, tror bara jag fick in en enda boll, men roligt hade vi! Lite egna regler fick det bli, annars hade vi nog spelat än, då ingen av oss fick i bollarna som vi borde.

Efter biljarden drog vi vidare till Mongolian steakhouse och åt en underbart god middag.. Är det någon som missat det stället, så rekomenderar jag det varmt. Mätta och belåtna, efter en trevlig kväll med gratulationer, god mat, sång, skratt och annat, åkte hälften av gänget vidare hem till mig på lite eftermys. Fredagar är väl ingen höjdardag för utfång, eftersom de flesta är slitna och trötta efter en arbetsvecka, men vi lyckades hålla oss vakna till klockan var 02.00 i alla fall.

Blev en liten resa i musikens värld också, tänk så mycket bra musik man hört genom åren och nästan glömt bort!! Kanonis med såna här kvällar, där man rotar bladn gamla skivor och finner några riktiga godbitar. Kom bland annat att tänka på denna, en underbar låt med gruppen Laban.

Var på en spelning med dom när jag gick i gymnasiet för en sisådär 23 år sedan. Minns det som det vore igår! Hade en vit tajt kjol på mig, och stog och trängdes bland fansen, utan att se så bra. Ett par killar kom med den fantastiska ideén att lyfta upp mig så att jag kunde se bättre, (jodå, jag var betydligt lättare på den tiden). Sagt och gjort, killarna lyfte upp mig och hade en varit ben på axlarna, varav de kom ifrån varann och min kjo sprack!!!! Från linningen ner till slitsen!! Pinsamt värre när hela rumpan blottades, och som ni förstår är det ett minne man aldrig glömmer. Nåväl, kvällen var superskojig, gruppen och låten kanonbra, för ni minns väl?

Gubben är på kusten hela helgen och spelar golf med killgänget, och meningen var att han bara skulle komma hem för att återvända till Strömstad, där han ska jobba i 8 månader, men idag ringde han och berättade att det blivit uppskjutet en hel vecka eftersom det inte är färdigsprängt där än! Gissa om jag blev glad, jag älskar ju att ha min gubbe hemma hos mig! Så imorgon är allt som det ska igen. Önskar honom dock lycka till i summeropenfinalen....


Kommentarer
Postat av: Linda

Låter som att du haft en himla bra helg =) Kram

2010-09-12 @ 14:57:43
URL: http://lindali.bloggplatsen.se
Postat av: Annika.A

Kanonis var ordet!! ;))

2010-09-12 @ 15:53:52
URL: http://walkingwoman.blogg.se/
Postat av: my

Ååå den låten minns jag, underbar! Nostalgi!

2010-09-12 @ 17:37:30
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: Thalina

Spruckna kjolar och när man ramlar i gatan är oftast riktigt roligt så här efteråt men inte då der händer. Ha en fin kväll kram Thalina

2010-09-12 @ 18:52:41
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: soffie

vilken toppenhelg du haft,

ha en ny härlig vecka!

2010-09-12 @ 19:10:42
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: annica

Laban? aldrig hört talas om!? :)



Ha ha synd att detta var innan mobilkamerans tid :) hade vart snyggt på facebook med sprucken kjol :))



Låter som ni hade kul när Vega firades! Hoppas att det var ett lyckat kalas!

2010-09-14 @ 20:47:16
URL: http://familjenbranting.blogg.se/
Postat av: Ulrika

vilken rolig kväll ni hade. :)

Härligt att du får ha Gubben hemma lite till.

Massor med kramar till goa Malin.

2010-09-15 @ 12:15:13
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: Tant Greta i Afrika

Pinsamt med den spruckna kjolen. När jag träffade min man dansade vi så alla knapparna i blusen lossnade. Det var på Lorry i Sundbyberg för minst hundra år sedan.

Fina smycken du har gjort. Kan se att inspriationen har strömmat till. Ha en fortsatt god helg.

2010-09-17 @ 22:57:53
URL: http://gretastina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0