Succé!

Succé!! Jaa det är inte klokt vad lyckat vårat lilla projekt blev. Lilla butiken var full, i stort sett från det vi öppnade till det vi stängde, och vi fick alla mycket uppskattning för våra hantverk, vilket gav oss alla en kick. Nu är det utplockat i hyllorna och vi får ta nya tag med tillverkningen så att de snart åter kan fyllas. Även mina smycken blev uppskattade, jag har ju nästan kommit ifrån smyckestillverkningen och bara ägnat mig åt trähantverket, men nu tändes skaparlusten även där. Flera beställningar har kommit in också, så allt känns verkligen underbart just nu.

Lite slitsamt har det varit, jag har ju jobbat både på mitt ordinarie jobb, samt skapat både dag och natt för att få ihop tillräckligt med tavlor och smycken inför öppningen. Ser därför fram emot tisdagen då jag äntligen är ledig och jag har lovat mig själv en härlig sovmorgon, bara en dag till, sen är jag där! Nu har jag precis kommit hem efter en dubbeltur, så duschen är efterlängtad vill jag lova...

Josefine har några tjejkompisar här, och sonen är ute och fiskar med sina, men för min del ska inte bingen dröja alltför länge, är trött som en gnu. Hoppas alla haft en fin midsommar, det har jag haft trots allt jobbande!


Kommentarer
Postat av: Nettan

Va kul !

Vad är det du har gjort ? Tavlor och smycken ?



Spännande !



kram

2011-06-27 @ 00:02:21
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: maria

härligt att din tillverkning gör så succe :)



må så gott fina <3

kramar

2011-06-27 @ 20:04:12
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: my

Va skoj! Och jag förstår absolut att grejerna gick åt som smör... så fina saker ni säljer ju!

2011-07-03 @ 22:36:09
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Vad roligt!! GRATTIS!! Det måste kännas kul att så många kom.

2011-07-21 @ 13:55:02
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0