Allt mellan himmel & jord...

Inläggen som jag lovade skulle komma tätare, har nog snarare kommit glesare, men som ni alla vet, och säkert har egna erfarenheter om, så rinner tiden ibland mellan fingrarna, och man har fullt sjå att hänga med. Mycket oro på jobbet, dels med arbetskamrater som inte mår bra, men också med alla förändringar vi hela tiden måste genomgå. Vi kommer säkert att klara av dem, det har vi gjort förut, men det tar dessvärre både kraft och energi..

På hemmafronten är det dock desto roligare, då vi nu startat upp etapp 2 i köket. Vi gjorde ju tidigare en öppning mellan vardagsrum och kök, men var då inte helt säkra på hur vi ville ha det i den andra delan av köket.. Dock kom saker emellan så allt har tagit sin tid. Nu är det dock på G, vi har plockat ur alla skåp (jisses vad mycket saker man har) överskåpen är utrivna, kaklet i stort sett borta, men under rivningen så hände en liten olycka, gubben skar sig ordentligt på en vass kakelplatta när stolen han stog på rasade sönder. Det slutade med en liten tripp till akuten och flera stygn i fingret...

Våren smyger sig sakta men säkert fram, och de senaste dagarna av varma vindar har plockat fram mer och mer av både gator och gräsmattor, och det känns alldeles fantastiskt. Frågar ni mig så är våren något alldeles speciellt, man ser hur allt och alla sakta vaknar till liv efter vinterns dvala, allting knoppas, och man har en underbar tid framför sig...

Nu är det dags att ta sig tillbaka till verkligheten, ett arbetspass väntar på mig, och dessförinnan måste jag ju även handla och greja lite här hemma... Ha det gott, ni söta vänner som kikar in till mig då och då...


Kommentarer
Postat av: my

Kul att göra om hemma! Vi håller på oxå för fullt, det är kul, men slitsamt :)

Och trist med jobbet, hoppas ni reder ut det!

Och förstår dig precis, man bestämmer sig för att skriva mer/blogga mer, och så kommer det massa i vägen :)

kram på dig

2011-03-24 @ 10:45:11
URL: http://myilivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0